Paras pariisilainen konditoria, jonka sinun tulisi tietää

Leipien ja makeisten suhteen Pariisi on paras paikka mennä. Koko historian ajan Ranska on aina ollut maa, joka tunnetaan leivästään, kakkuistaan ​​ja muista leivonnaisistaan, jotka on tunnustettu kaikkialla maailmassa. 

Lisäksi Ranska tunnetaan maana, joka tuottaa korkeasti koulutettuja ja lahjakkaita kokkeja, mukaan lukien leivonnaiset kokit. Jos matkustat Pariisissa, ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on vaeltaa ympäri kaupunkia ja maistaa heidän leipää ja muita herkkuja. 

Joten, jos et halua unohtaa näitä herkullisia ruokia, olemme koonneet luettelon Pariisin parhaista ja konditorioista. 

Yan Couvreur 

Yan Couvreur on yksi suosituimmista, huippuluokan paikoista Avenue Parmentierin toisella puolella. Tämän taivaallisen ravintolan sisällä on vilkasta arkkitehtuuria, jossa on koristeelliset lasilaatikot, joissa heidän taivaallinen leipänsä ja kakkunsa on suljettu.

Kun astut Yan Couvreuriin, sinua lumottaa ikkunoista vuotava valo. Kun on kyse heidän myydyimmistä tuotteistaan, Brest Noisette on valikkosuosikki, joka täyttää sinut mielihyvällä, kun upotat hampaasi rikkaaseen hasselpähkinäkerman täytteeseen. 

La Goutte d’Or 

La Goutte d’Or on yksi vanhimmista Pariisin konditorioista, joka tarjoaa amerikkalaisia ​​sekoitettuja juomia. Ylimääräisten herkkujen lisäksi La Goutte tunnetaan myös lahjakkaiden kokkien ja leipureiden joukkueestaan. 

Yksi heidän ruokalistansa suosituimmista herkkuista on vaniljapekaanipähkinäpiirakka, joka on valmistettu valkoisesta suklaasta, joka on kerrostettu rapean kirppupohjaan. Tämä leivonnainen saa suusi kastumaan karamellisoiduilla pekaanipähkinöillä, jotka on kerrostettu makealla vaniljakermalla. 

Laduree 

Pariisissa yksi suosituimmista jälkiruokalaitoksista on Laduree. Tämä paikka, joka tunnetaan ylellisistä tuotteistaan, kuten kakkuista, leivonnaisista ja muista jälkiruokista, on ansainnut paikkansa Champs Elysee -aukiolla ja on ollut yksi turistien tunnetuimmista paikoista. \

Jos tulet katsomaan tätä paikkaa, macarons ovat heidän paras tuote, joka on saatavana eri makuja ja lumoavilla väreillä. 

Pierre Hermeterävistä 

Pierre Herme on suosittumarengistaan, joiden keskellä on pehmeä kerma. Tämä ravintola on yksi maan vanhimmista jälkiruokapaikoista, ja se on suosittu sekä turistien että paikallisten keskuudessa. 

Lisäksi he tulevat Laudereen jälkeen toiseksi parhaiden makaronien tuottamisessa kaupungissa. 

Reves De Paris Republique 

Boulangerien ja leivän osalta Reves De Paris Republique on yksi parhaista paikoista, josta voi ostaa voileipää, kuten croissanttia ja patonkia. 

Herkullisen menun lisäksi ravintola itsessään on helmi, joka heijastaa Pariisin kulttuurin tyylikkyyttä ja loistoa. Sisällä näet kauniin, koristeellisen terassin, josta voit nähdä viehättävän näkymän puistoon.

Jätä kommentti