Cafe Paris: Parhaat pariisilaiset leivonnaiset maailmassa!

Cafe Paris: Parhaat pariisilaiset leivonnaiset maailmassa!

Pariisi on yksi sensaatiomaisimmista paikoista maailmassa. Se tunnetaan monista asioista: muodin keskus, rakkauden kaupunki ja tietysti parhaiden jälkiruokien ja leivonnaisten koti, jonka maailma on koskaan nähnyt. 

Maistele ainutlaatuisia pariisilaisia ​​makuja ja nauti Ranskan hyvyydestä, joka heijastuu jokaiseen herkullisesti paistettuun herkkuun. Anna meidän viedä sinut ja kitalaesi upeaan seikkailuun, kun tutkit makuja makujen jälkeen seuraavassa leivonnaisvalikossa: 

  1. Croissant

Onko se todella luettelo pariisilaisista leivonnaisista, jos croissanttia ei mainita ainakin kerran? Mielestämme ei! Tämä voinen twirled-leipä on yksi Ranskan tunnetuimmista paistetuista herkkuista patonkien rinnalla. On legendoja, jotka sanovat, että tämän leivonnaisen esitteli ensin Marie Antoinette ja ranskalaiset leipurit muuttivat reseptiä tekemään oman ainutlaatuisen versionsa. 

Suurin osa croissanteista paistetaan kasviöljyllä päällystettynä. Erikoislajit, kuten täältä Pariisin kahvilasta, on kuitenkin päällystetty rikkaalla ja kermaisella voilla. 

  1. Eclairs 

Eclairs ovat herkullisia, värikkäitä leivonnaisia, jotka on täytetty erilaisilla creme-makuilla. Tämän leivonnaisen tunnetuin muunnelma on suklaa-eclair, jonka löydät melkein jokaisesta leipomosta Ranskassa. Täällä Cafe Pariisissa tarjoamme joka päivä viisi erilaista maustetta eclairia, joten sinulla on aina jotain odotettavissa. 

  1. Cannelés

Cannelés on suosittu alueellinen jälkiruoka Bordeaux’ssa. Kuulostaa tutulta? No, se johtuu siitä, että se on sama paikka, jossa luodaan Bordeaux’n viinejä ja joka todennäköisesti vaikutti kannelointiin, koska tämä leivonnainen on upotettu rommiin ja vaniljaan, joka on suljettu herkulliseen karamellisoituun kuoreen. 

  1. Macaroons 

Ranskalainen macaron on toinen kuuluisa jälkiruoka, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa ainutlaatuisesta rakenteestaan ​​ja maustaan. Tämän leivonnaisen luomiseksi leipä yhdistetään kaksi mantelileivosta ja täytetään keskellä suklaata, hilloa, kermajuustoa, ganache tai hedelmäkreemi. Täällä Cafe Pariisissa meillä on erilaisia ​​makuja, jotka ovat saatavilla juuri sinulle. Voit tilata kymmenkunta tai enemmän jakamista ystävien ja perheen kanssa. 

  1. Financier

Financier on tasainen, herkullinen ja pehmeä mantelikakku, jota on saatavana eri makuisena. Joitakin muunnelmia ovat vadelma ja pistaasi, mutta paras on aina alkuperäinen kermainen mantelimaku! 

Se keksittiin Ranskassa 1700-luvun lopulla, mutta se ei koskaan tullut tunnetuksi tuolloin, koska ihmiset yleensä yhdistävät manteleiden maun syanidiin. Rahoittaja tuli suosituksi vasta, kun 1800-luvun leipuri loi sen kultapalkkien muodossa ja siitä tuli heti valtava menestys Pariisin väkijoukolle. Voit antaa tämän leivän tarjoamaan suosikki levitteesi maun lisäämiseksi. 

  1. Crepes 

Tämä leivonnainen on pakkomielle. Se on keksitty Bretagnessa lähellä Ranskan läntistä aluetta ja sitä on saatavana kahtena muunnelmana, jotka ovat makeita ja suolaisia. Suolaiset ohukaiset tulevat usein tummemmiksi, kun taas makeampi muunnelma on kevyempi. Se on usein täynnä erilaisia ​​hedelmäviipaleita sekä kermaa ja sitten päällystetty rikkaalla suklaakastikkeella.   

Jätä kommentti