Nauti herkullisista leivonnaisista French Cafe Hunter

Nauti herkullisista leivonnaisista French Cafe Hunter

Leivonnaisissa on suolaisia ​​ja makeita vaihtoehtoja. Sinulla voi olla leivonnaisia, joihin voit laittaa kinkkua, juustoa ja muita täytteitä. On myös makeita leivonnaisia, jotka on täytetty kermalla, suklaalla ja jopa hedelmillä. Ranskassa on paljon erilaisia ​​leivonnaisia ​​ja kahviloita, ja täällä Cafe Paris, tarjoamme sinulle erilaisia ​​leivonnaisia. Katso mitä alla on tarjottavana:

Croissantit

Yksi Ranskan tunnetuimmista leivonnaisista on puolikuun muotoiset croissantit. Ne on valmistettu leivonnaistaikina, litistetty ja taitettu voilla ja muotoiltu puolikuiksi ennen paistamista. Niillä on rapea ulkopinta, mutta ilmava ja pehmeä sisustus herkullisella voin maulla. Jotkut syövät croissanteja sellaisenaan, kun taas toiset jakavat sen keskelle laittaakseen täytteitä, kuten kinkkua, juustoa tai kanaa, kuten voileipä.

Eklairit

Valmistettu choux-leivonnaisista, eclairit ovat katkottua tavaraa Ranskassa, ja melkein kaikissa kahviloissa on niitä. Ne ovat täynnä makeaa, maustettua kermaa ja päällä herkullista suklaata. Jotkut kahvilat luovat kuitenkin erilaisia ​​muunnelmia käyttämällä erilaisia ​​kerma- ja suklaatäytteitä. Löydät kahvieklairia, vaniljaa ja jopa mansikoita, joissa on mansikkapaloja.

Brioche

Yksi Ranskassa löydetyistä peruselintarvikkeista. Se tehtiin tunnetuksi, kun Marie-Antoinette, yksi Ranskan entisistä kuningattarista, väitetysti sanoi lauseen antaa heidän syödä briokea, kun hänelle kerrottiin, ettei talonpoikille ole leipää. Leivonnaisesta huolimatta briocheä voidaan käyttää leipänä. Makea ja pehmeä leivonnaiset voidaan leikata millä tahansa hillolla erilaisiin makuun.

Madeleines

Madeleines on tunnettu kuorimuodoistaan. Ne ovat eräänlainen pieni kakku, jossa on ripaus vaniljaa maun mukaan. Voit kastaa ne sulatettuun suklaaseen tai voit paistaa suklaalastujen kanssa ainutlaatuisen maun saavuttamiseksi. Nämä ovat hieno välipala, ja ranskalaiset nauttivat niistä usein kahvia tai teetä. Ne ovat kevyitä välipaloja, joita voit syödä milloin tahansa pilaamatta aterioita. Voit jopa saada niitä jälkiruokana aika ajoin.

Ohukaiset

Jokainen, joka on maistanut ohukaisia, tietää kuinka herkullisia ne ovat. Pannukakkuinen taikina levitetään ohuesti lautaselle ja kypsennetään. Sen jälkeen voit saada täytteitä sen päälle, kuten hedelmiä, suklaasiirappia ja kermaa. Sitten leivonnaiset taitetaan ja tarjoillaan lautaselle tai kääreeseen. Tämän leivonnaisen tekee ainutlaatuiseksi se, että se voidaan täyttää suolaisilla täytteillä, kuten kinkulla, juustolla, munilla tai kananlevitteellä.

Macarons

Monet ihmiset rakastavat näitä rapeita ja kevyitä pikkuleipiä. Ne on valmistettu mantelijauhoista, jotka antavat sen ainutlaatuisen rapean ja sileän tekstuurin. Sitä on myös paljon makuja, kuten suklaata, kahvia ja jopa appelsiineja ja sitruunoita.

Jätä kommentti