Must-syödä ranskalaisia ​​jälkiruokia

Jälkiruoat voivat aina piristää mielialaasi herkullisella ja makealla makulla, joka tuo hymyn kasvoillesi. Ranskalainen leivonnaiset ovat suosittuja kaikkialla maailmassa herkullisen maunsa vuoksi, joka sulaa suussa. 

Lisäksi se tunnetaan silmien miellyttävän värikkäiden värien sieppaamisesta. Ranskalaisten makeisten joukosta on tarjolla erilaisia ​​herkkuja, joten löydä parhaat herkut täältä French Cafe Hunter. 

Tässä on joitain suussa sulavia makeisia, joita kannattaa kokeilla:

Suklaaeklaarit Suklaaeklaerit

ovat monien pariisilaisten ja suomalaisten klassinen suosikki. Kokkimme French Cafe Hunter valmisti tämän erittäin huolellisesti ja tarkasti yksityiskohtiin. Nauti sen kermainen vaniljatäyte, jonka maku on samanlainen kuin vanilja vanukas. Siinä on oikea määrä makeutta, joka jättää sinun haluavan enemmän.

Macarons

Macarons on tunnettu ja monipuolinen jälkiruoka, joka sisältää erilaisia ​​makuja, kuten hasselpähkinää ja karamellia. Sen kiekot ovat kevyitä vatsassa ja näyttävät herkiltä lukuun ottamatta esteettisesti miellyttävää ulkonäköään. Lisäksi sen maku on tasapainoinen yhdistelmä makeutta, joka sopii hyvin sisällä olevaan täytteeseen.

Coffee Creme Brulee

Creme Brulee kahvivariantilla on runsas yhdistelmä vaniljakastiketta ja katkera- ja makean maun tasapainoista makua. Kahvi täydentää karamellia ja vaniljaa Creme Bruleessa, mikä johtaa jumalalliseen makuun. 

Mikä parasta, se sopii täydellisesti kermavaahdon pehmeyden kanssa. Joten, mitä sinä odotat? Kokeile nyt! Voit jopa tilata sen turkkilaisen version täältä French Cafe Hunter.

Palmiers

Tunne tuo sokerirush ja hämmästyttävä voinen maku kokeilemalla Palmiersia. Sen nimi tarkoittaa englanniksi ’palmuja’, koska näillä evästeillä on samanlainen ulkonäkö kuin palmuilla. Rapean tekstuurin ja voita sisältävän täytteen ansiosta se voi antaa sinulle heti maistaa taivasta jokaisella puremalla. 

Souffle

Kuuluisat kaikkialla maailmassa, Souffles ovat kevyitä ja turvotettuja kakkuja, jotka on valmistettu munankeltuaisista, lyötyistä munanvalkuaisista ja monista upeista ainesosista. Voit nauttia tästä sekä pääruokana että herkullisena jälkiruokana. Niitä on myös saatavana eri versioina, kuten juusto, cappuccino ja sitruuna.

Oranssi-kardemumma Madeleines

Madeleines ovat kuoren muotoisia evästeitä, joita tarjoillaan yleisesti teen kanssa. Sen voimainen maku, ripaus jauhettua kardemummaa ja makeaa sitrushedelmää lisäävät jälkiruoan makuja. Lisäksi sen huokoinen rakenne menee hyvin, kun kastat tämän teeseesi.

Creme Caramelkahvilamme

Yksimyydyimmistä tuotteista on Creme Caramel. Tämä vaniljakastikeivottu jälkiruoka on ihastuttava hoito monille etenkin sen karamellisoidun sokeripinnoitteen takia. Se on flan, joka tunnetaan makeudestaan ​​ja jolla on samanlainen maku kuin creme brulee tai panna cotta.

Hemmottele itseäsi käymällä French Cafe Hunter.

Nauti herkullisista ranskalaisista ruoista täällä French Cafe Hunter. Meillä on tarjolla paljon ateriavalintoja sekä laaja valikoima jälkiruokia. Lisätietoja meistä tarkistamalla verkkosivustomme.

Jätä kommentti