Hauskoja juomia, joita sinun ei kannata hukata matkallasi Ranskaan!

Innostutko matkastasi Ranskaan? Tee lomastasi entistä erikoisempi ottamalla muutama siemailla Ranskan parhaita juomia! 

Tasavalta saattaa olla tunnettu viineistään, mutta se ei ole kaikki heidän juoma-valikossaan. Mikään ei voi antaa sinulle aitoa makua Ranskasta kuin nämä juomat, jotka löysimme maan eri alueilla.

Ranska kupillisessa: Aito ranskalainen maku 

Ranska on paikka, joka on kuuluisa lumoavasta ruoastaan, joka huokuu eleganssilla ja hienostuneisuudella. Astiat ovat yksinkertaisesti poissa tästä maailmasta, mutta juomat eivät missään tapauksessa jää pois. Löydä parhaat ranskalaiset juomat alla olevasta valikosta. Etsitpä jotain alkoholista tai alkoholittomasta- saimme takaisin. Nämä juomat antavat sinulle aidon maun Ranskasta.

Alkoholi 

  • Kir

Kir on suosittu cocktail Ranskassa, joka on valmistettu mustaherukalikööristä javalkoviinistä Burgandian. Tämä herkullinen juoma tarjoillaan usein aperitiiveilla, mutta se toimii täydellisesti myös iltaillallisella terassilla.

  • Pastis 

Tämä alkoholi tuli suoraan Etelä-Ranskasta. Se on tunnettu juoma, joka on valmistettu aniksesta ja lakritsista. Voit tarjoilla sen veden ja mintunsiirapin kanssa lisättyä makua varten. Jos matkustat Etelä-Ranskassa, tämä on yksi juoma, jota sinun ei kannata missata! 

  • Kirsch 

Tämä alkoholijuoma on käymiskirsikoista valmistettu Eau de vie, joka luo täydellisen hedelmäisen maun. Se on suosittu Ranskan pohjoisosassa, erityisesti Elsassin alueella. Nämä juomat saavat inspiraation saksalaisista vaikutteista, ja ne ovat hieman liian voimakkaita, joten muista juoda säästeliäästi.  

  • Calvados 

Tämä herkullinen juoma on nimetty Normandian kuuluisan ranskalaisen osaston mukaan, vaikka se on helppo sekoittaa Pohjois-Ranskan Calvadosiin. Calvadosilla on täydellinen normanilainen henki, joka on valmistettu tislaamalla omena- tai päärynäsiideriä. Voit nauttia sen ennen ateriaa tai illallisen jälkeen ruoansulatuksen helpottamiseksi. 

  • Konjakki 

Onko se jopa Ranskaa, jos konjakkia ei ole? Mielestämme ei! Tämä brandy on yksi Ranskan suosituimmista juomista. Se valmistetaan tislatulla valkoviinillä. 

Alkoholiton 

  • Oasis 

Nimensä mukaisesti Oasis on kuin juoma aavikkomarssin jälkeen. Se on hedelmäinen maustettu juoma, joka on valmistettu tuoreista raaka-aineista. Tarjoile sitä jäähdytettynä parhaan kokemuksen saamiseksi.

  • Hedelmäsiirappi ja vesi

Jos hedelmäliemi ei riitä antamaan juomallesi makua, tämä hedelmisiirapilla varustettu juoma varmasti tulee! Ranska tunnetaan monenlaisista hedelmäsiirapeista, joten sinun ei kannata missata tätä yksinkertaista sekoitusta! 

  • Diabolo-vesi

Ifon sinulle liian yksinkertainen, niin tämä siirapilla piippuinen kuohuviini juo. Voit jopa lisätä jäätä ja sekoittaa erilaisia ​​hedelmämakuja ainutlaatuisen maun ja värin saamiseksi.

Jätä kommentti