Kausittaiset kahviseokset

French Cafe Hunter: Kausittaiset kahviseokset

Ilma puhaltaa kevyesti kylmällä tuulella ja juhlat koristavat tiensä kaduillesi. Aivan oikein, kausi, josta ollaan iloinen, on vihdoin täällä, eikä ole parempaa tapaa toivottaa sitä tervetulleeksi kuin nauttia kuppi kahvia yhdessä suosikkiloma-herkkujen kanssa. 

Vaikka kahvista on tullut katkottua jokapäiväisessä elämässäsi, on silti tapa tehdä siitä erityinen loma. Muutaman kausiluonteisen mausteen avulla olet jo askel eteenpäin, kun teet tämän kauden mukavimmaksi! Kokeile näitä hämmästyttäviä kausiluonteisia sekoituksia täällä French Cafe Hunter saadaksesi hienon maun lomista: 

Parhaat kausiluonteiset kahvijuomat

  • Piparkakkuilla maustettu latte

Varo, se on piparkakkumies ja hän on täällä tekemässä lomastasi erityisen erikoisen muutamalla kahvisi kahviherkulla. Muuta suosikkikeittosi suolaiseksi ja meheväksi herkulliseksi lisäämällä kanelia, inkivääriä, maustepippuria ja neilikkaa! Se on täydellinen kuppi, jonka voit nauttia perheesi kanssa, kun jaat tarinoita takan lähellä. 

  • Kanelivaahtera latte

Lehtien pudotessa tulee makea lupaus. Nauti vaahterasta maustettuna parhaiden ystävien seurassa. Tämä herkullinen kanelivaahterajuoma saa sinut odottamaan syksyä. 

  • Spiced vanilla latte

Haluatko piristää täyteläistä vaniljasekoitettasi? Heitä muutama viiva kanelia ja muskottipähkinää vanilja latteesi luodaksesi makea mutta voimakas maku juomallesi. 

  • Punainen sametti latte 

Punainen ja valkoinen on joulun väri, ja niin tekee tämä kaunis punainen sametti juoma! Luo kuppiin suloinen jouluhattu-ilme lisäämällä suklaata ja punaista väriä suosikki kahviseokseen. Herkullisen makean maun ja vaniljan muistiinpanon ansiosta tämä juoma on täydellinen hoito lapsillesi tämän lomakauden aikana. 

  • Dirty chai latte

Etkö voi valita kahvin tai teen välillä? Sallikaa meidän olla anteliaita tällä kaudella antamalla jakamalla kanssasi tämä täydellinen sekoitus suosikkijuomiasi! Likainen chai latte on herkullinen sekoitus, joka tyydyttää sekä kahvi- että teetähimoasi. 

  • Smores latte

Jos tulipalon paistaminen on ideasi täydellisestä lomasta, tämä juoma on täydellinen sinulle. Smores latte -yrityksessä yhdistyvät graham-keksejen hunajainen maku ja sulatettujen vaahtokarkkien kermainen, suklaainen ja täyteläinen maku. 

  • Keto piparminttu mokka latte

Aina kun ajattelet joulua, piparmintun kuva tulee varmasti päähänne. Sen makea, kylmä ja hieman mausteinen maku teki siitä klassisen herkun lomalle. Yhdistä nämä ihanat makeiset herkullisen mokkakahvisi kanssa ja saat itsellesi täydellisen joulujuoman! 

  • Pumpkin Spice Latte

Et voi ohittaa kausijuomien täydellisiä sekoituksia ilman Pumpkin Spice latte -tuotetta! Tämä juoma on yksi odotetuimmista kahviherkkuista joka syksy. Siinä on täydellinen yhdistelmä kausiluonteisia mausteita, jotka saavat sinut arvostamaan putoamista vielä enemmän. Lisäksi voit nauttia kylmästä tai kuumasta!  

Jätä kommentti