MAKEAT / SÖTSAKER

Klassisia ranskalaisia ​​jälkiruokia saatavilla Cafe Parisista.

Mikään ei voi maistua paremmalta kuin ranskalaiset jälkiruoat Cafe Parisissa! Meillä on laaja valikoima makeita herkkuja, jotka varmasti kutittavat makuhermojasi. Tutustu jälkiruokiin, joita voit tilata kahvilastamme. 

Ranskalaiset osaavat tehdä hyvää jälkiruokaa, ja kuten onnella olisi, sinun ei tarvitse matkustaa rakkauden kaupunkiin vain maistamaan sitä. Cafe Paris on peittänyt nämä herkulliset ruokalajit, jotka voit yhdistää teen tai kahvin kanssa. Kutsu ystäväsi iltapäivän siestaan ​​kahvilassamme ja tilaa erityiset jälkiruokamme.

Cafe Paris -jälkiruokalista

Nauti Pariisista näiden jälkiruokien avulla, jotka voit tilata suoraan alla olevasta valikosta:

Creme caramel

Tämä tyylikäs gluteeniton jälkiruoka on täydellinen painonsa tarkkailijoille. Hemmottele tätä kermaista nautintoa tuntematta syyllisyyttä kalorien saannistasi. Se on valmistettu terveellisimmistä paikallisista raaka-aineista, jotka ammattitaitoiset kokit ovat poimineet.

Suklaaeklaarit

Klassinen jälkiruoka, suklaaeklaari, on ollut katkottua pariisilaiskahviloissa kaikkialla maailmassa. Tilaa runsas annos jälkiruokaa ja jaa se ystäviesi kanssa seuraavalla vierailullasi Cafe Parisissa. Kokkimme leipovat tuoreita eriä joka aamu ja iltapäivä, joten tilaa lautasesi sen ollessa vielä lämmin. 

Ranskalaiset omenapiirakat kermavaahdolla

Mikään ei voi kuvata ranskalaista jälkiruokaa paremmin kuin annos makeaa omenatorttua. Joka aamu kokkimme paistaa vain rajoitettuja eriä, koska täydellisen piirakan paistaminen vie aikaa. Herää erityisen aikaisin, jotta voit tilata siivun kahvilastamme, kun tarvikkeita riittää.

Creme Brulee turkkilainen ilo

Toinen klassinen ranskalainen jälkiruoka, jonka Cafe Paris palvelee asiakkaitamme. Ylälaseja poltetaan kevyesti, kunnes siitä tulee täydellinen kullanruskea väri, joka varmasti houkuttelee ruokahalua. Riko tämä lasite lusikalla ja hemmottele haluasi jokaisella puremalla. 

Omena- ja kanelikreemikaramellikakut

Hemmottele tätä herkullista puremakokoista omena- ja kanelikakkuja, jotka on lasitettu creme-karamellilla, joita on saatavana vain Cafe Parisissa. Tämän jälkiruokan syöminen runsas illallisen jälkeen on täydellinen tapa lopettaa yö rakkaidesi kanssa. 

Banaanirommi ja hasselpähkinän ohukaiset

Aamiainen voi olla myös jälkiruokasi, kun tilaat runsaan annoksen banaanirommia ja hasselpähkinän ohukaisia. Mausta päiväsi jokaisella tämän jälkiruokapalalla, jonka ammattitaitoinen keittiöhenkilökuntamme on suunnitellut täydellisesti. 

Vaniljakastike torttu muskottipähkinällä ja valkosuklaalla

Osta koko kakku herkullisesta vaniljakastikkeesta, joka tuo kotiin perheellesi. Lapsesi rakastavat tätä jälkiruokaa syömisen jälkeen illallisen kotona. Cafe Paris voi myös toimittaa tämän oikeuden kotiovellesi, kun otat meihin yhteyttä kotisivumme eri kanavien kautta. 

Ranskalainen paahtoleipä jogurttisorbetilla

Tämä herkullinen jälkiruoka on suosittu ruokalaji Cafe Paris -asiakkaiden keskuudessa. Paranna ranskalaista kokemustasi nauttien herkullisesta paahdetusta leivästä, jonka päällä on korkealaatuinen sorbetti, joka on hankittu Suomen parhailta maitotuottajilta.