Cafe Paris: Talomme erikoisuuksia

Kun yrität kysyä ihmisiltä Pariisista, yksi ensimmäisistä asioista, jotka tulevat mieleen, on keittiö. Vaikka on totta, että Pariisi tunnetaan historiallisista maamerkeistään, upeista museoistaan ​​ja romanttisista paikoistaan, et voi koskaan vierailla Pariisissa kokeilematta sen ikonisia ruokia. 

Onneksi sinun ei tarvitse mennä Pariisiin kokeaksesi ruokaa! Vaikka olisit täällä Suomessa, voit maistella aitoa ranskalaista ruokaa, kun ruokailet kahvilassamme. Olemme erikoistuneet leivonnaisiin, gourmet -voileipiin ja herkulliseen kahviin!

Saat lisätietoja ruokalistastamme ja tarjoamistamme talon erikoisuuksista alla olevasta luettelosta: 

Cafe au Lait

Useimmat sanovat, että sinun pitäisi harkita tavallisen kahvin hankkimista Ranskassa, mikä on totta, koska tämä on suosituin vaihtoehto. Kuitenkin toinen kahvityyppi, josta ihmiset nauttivat, on Cafe au Lait, joka on lähinnä maitoa. Kahvin ja maidon kermainen yhdistelmä tekee taivaallisen juoman. 

Jos sinulla on hidas aamu, tämä herkullinen kuppi joe auttaa sinua varmasti piristymään. Lisäksi se on yksi suosituimmista juomistamme täällä Cafe Parisissa, ja se nautitaan parhaiten yhden allekirjoitetun voileivän kanssa. 

Kahvila Noisette 

Monet ihmiset nauttivat vaahtoavasta ja herkullisesta maidosta kahvinsa kanssa. Jos näin on, rakastat varmasti Cafe Noisettea. Se on valmistettu kahvimme hienoimmista espresso -annoksista ja sekoitettu herkulliseen vaahdotettuun maitoon. 

Croque Monsieur 

Jos olet sekä croissanteja että voileipiä, tulet varmasti nauttimaan tästä ruoasta. Se on valmistettu suuremmasta croissantista, joka on paistettu täydelliseksi, hilseilevä kuori ja pehmeä taikina sisäpuolella. Leikataan se puoliksi ja lisätään kinkkua, juustoa ja jopa runsas annos behamellikastiketta ainutlaatuisen maun saamiseksi. Tämä on ehdottomasti pakko kokeilla! 

Croque Madame

Kuten Croque Monsieur, tämä ruokalaji on valmistettu kinkusta, juustosta ja kermaisesta bechamel -kastikkeesta. Tämä ruokalaji on kuitenkin hieman erilainen, koska sen päälle tarjoillaan juokseva aurinkoinen puoli ylöspäin oleva muna sekä runsas annos mustaa tryffelivoita. Jos olet sellainen henkilö, joka nauttii brunssista, tämä on täydellinen vaihtoehto. 

Eclairpakollinen

Toinenvalikkokohde Cafe Parisissa on eclair. Tyypillisen kerman ja suklaan valikoiman lisäksi voit kokeilla joitain muita makuja! Vanilja, mansikka ja karamelli ovat vain muutamia makuja, joista asiakkaamme nauttivat. Yksi purenta tästä klassisesta ranskalaisesta leivonnaisesta lähettää sinut sokeriseen taivaaseen. 

Mille Feuilles

Kaikista Croque Monsieurin jälkiruokista Mille Feuilles on suosituin. Tämä herkullisen makea ja hiutaleinen luominen on yhdistelmä jälkiruokaa ja leivonnaisia! Valmistettu lehtitaikina, kerma ja fondantti, ei voi kiistää, että sinulla on hämmästyttävä ateria, kun sinulla on tämä pöydälläsi. 

Jätä kommentti