Koe aito pariisilainen kahvila-tunnelma French Cafe Hunter

Aina kun ihmiset kuulevat sanan ”kahvila”, he luultavasti ajattelevat Pariisia ainakin aluksi. Suurin osa Hollywood-elokuvista kuvaa Pariisia paitsi rakkauden pääkaupungina myös kahvina ja esteettisissä kahviloissa. Monet kahvilat ympäri maailmaa jopa saavuttivat pisteen, joka jäljitteli pariisilaisen kahvilan tunnelmaa ja esteettisyyttä. 

On hyvin tiedossa, että Ranskassa on kiistatta parhaat kahvilat maailmassa. Vieraillessasi maan pääkaupungissa, olet yllättynyt siitä, kuinka monta kahvilaa on kadulla. Jotkut pöydät ja tuolit ulottuvat jopa kaduille, jotta asiakkaat voivat nauttia Pariisin tunnelmasta. 

French Cafe Hunter teemme kovasti töitä saadaksemme tämän kokemuksen tänne Suomeen! Et näe kahvilaa, joka omaksuu täysin Pariisin kahvikulttuurin, muualla kuin meillä. Tuo esiin parhaat pariisilaiset vaatteesi ja käy kahvilassamme saadaksemme arvostetun kokin ja keittiön henkilökunnan tekemää laatukahvia ja leivonnaisia!

Pariisilainen kahvila-kulttuuri

Monet ihmiset ajattelevat, että Pariisissa käydessään tavoitteena on nähdä kuuluisa Eiffel-torni ja monet muut maamerkit maassa, mutta menetät kokonaan, jos tämä on ainoa asia, jonka teet! Yksi mielenkiintoisimmista aktiviteeteista tässä upeassa maassa on vierailla erilaisissa kahviloissa. 

Juominen tonnia kahvia Pariisin eri kahviloista on kaikkien sydämentykytyksen arvoinen. Mikä tärkeintä, maan tunnetun kahvilakulttuurin omaksuminen on tunnettu kerran elämässä.

Jotta ymmärtäisimme täysin Pariisin kahvilakulttuurin, palataan takaisin Ranskaan 1686, kun Le Procope avattiin. Se on kaikkien aikojen ensimmäinen kahvila, joka avasi myymälän maassa, ja se johti kulttuuria, josta ranskalaiset ovat olleet tunnettuja maailmanlaajuisesti. 

1800-luvun loppuun mennessä jokaisessa kylässä oli ainakin yksi kahvila. Lisää kahviloita syntyi ympäri maata, ja se auttoi luomaan tämän tunnetun rakkauden kahviin ja kaikkeen esteettisesti miellyttävään ihmisten keskuudessa. 

Vaikka kahvila-elämä on hiipumassa Pariisissa, kulttuurijäännöksiä voi silti nähdä kaduilla. Siellä on vielä paljon kahviloita, joissa ihmiset voivat vierailla kokeakseen kulttuurin, jonka ranskalaiset olivat kärjessä muutama vuosisata sitten. 

French Cafe Hunter ja aito pariisilainen kokemus

Suomalainen voi iloita, koska French Cafe Hunter tuo tämän kokemuksen suoraan Rewell Centeriin! Sinun ei tarvitse polttaa rahaa matkakuluihin vieraillaksesi Pariisissa ja kokeaksesi heidän ainutlaatuisen kahvilakulttuurinsa. Kahvilassamme on keskiaikaisen Vaasan pariisilainen tunnelma, joka juontaa juurensa jo pari vuosisataa. 

Tämä ainutlaatuinen kokemus ei olisi täydellinen ilman laajaa valikoimaa kahvia ja leivonnaisia, joita voit tilata valikosta. Meillä on myös joukko terveellisiä kasvisvaihtoehtoja aterioillemme ihmisille, jotka ovat tiukassa ruokavaliossa. 

Vaikka French Cafe Hunter sijainti ei ole Ranskan sydämessä, voit silti nauttia upeasta näköalasta, kun istut ulkona olevissa erityisissä pöydissämme. Koe tämä ainutlaatuinen ranskalainen kokemus Suomessa, kun vierailet kahvilassamme!

Jätä kommentti