Top 6 must-try ranskalaisia ​​leivonnaisia

Leivonnaisten ja jälkiruokien osalta ranskalaisten tiedetään olevan parhaita. Heidän reseptinsä ovat perinteisiä ja täysin juurtuneet ranskalaiseen kulttuuriin.

Siellä on laaja valikoima ranskalaisia ​​leivonnaisia ​​ja jälkiruokia, joista voit valita boulangeriessa tai konditoriassa, mutta niistä 5 on pakko kokeilla. Kun vierailet suosituissa ranskalaisissa kahviloissa, kuten Cafe Paris, tilaa joitakin niistä, jos voit.

  1. Pain au chocolat

Pain au chocolat on a eräänlainen viennoiserie. Viennoiseries on valmistettu hiivasta hapatetusta taikinasta, ja sille on ominaista rapea, hiutaleinen ja voinen. Muita esimerkkejä viennoiseriesistä ovat croissant ja palmier.

Pain au chocolat on muunnelma croissantista, mutta sitä ei ole taitettu ja kerrostettu niin paljon. Sen keskellä kulkee yksi tai kaksi tikkua suklaata. Jos olet nähnyt Emilyn Pariisissa, pain au chocolat on sydäntä pysäyttävä herkku, jonka Emily oli matkalla töihin.

  1. Paris-Brest

Paris-Brest on eräänlainen choux-leivonnainen. Choux -leivonnaiset on valmistettu voista, vedestä, jauhoista ja munista. Se nousee paistamisen aikana höyryttämällä. Sitten se täytetään kermalla, jolloin saadaan kevyt ja herkullinen jälkiruoka.

Pariisi-Brest on luotu vuoden 1891 Pariisi-Brest-pyöräkilpailun muistoksi. Se on pyörän muotoinen ja sitä on saatavana pieninä tai suurina versioina. Se leikataan vaakasuoraan, ja sen kaksi puolta voileivät makean praliinin makuisen kerman. Koko leivonnainen on voideltu munalla ja päällystetty mantelikerroksella ja sokerilla.

  1. Mille-feuille

Mille-feuille on ranskalainen kakku, joka tunnetaan kerroksistaan ​​ja tekstuureistaan. Se tarkoittaa ” tuhat arkkia/lehteä ”. Se koostuu useista paperiohuista kerrosta leivonnaisista. Kolme kerrosta leivonnaista, kaksi kerrosta crème pâtissière (vaniljakastike). Yläosassa on fondanttikerros, jossa on marmorinen tai hämähäkinverkkosuklaa.

  1. Makaronit Makaronitmarenkipuolesta

ovat suosittu ranskalainen evästeen kaltainen herkku, joka koostuu kahdesta pienestä, joissa on sileä, pyöreä pää ja karkea kuori. Nämä puolikkaat kerros täytettä, kuten ganachea tai kermaa. Makaronit on merkitty niiden rapeasta kuoresta, kosteasta keskeltä ja makeasta täytteestä. Niitä on erilaisia ​​makuja.

  1. Tarte 

frameboise Tartes ei välttämättä ole ranskalaisten keksintö, mutta ranskalaisilla on oma muunnelmansa, jossa pohjana käytetään murotaikinaa. 

Tarte framboise on yksi kirkkaanvärisistä tarteista ranskalaisen leipomon tai kahvilan hyllyillä. Se tarkoittaa yksinkertaisesti vadelmakastiketta, jossa mureneva muretaikina on täytetty vaniljakastikkeella, ja sen päällä on runsaasti lasitettuja vadelmia.

  1.  Éclair

Éclair on eräänlainen choux -leivonnainen. Se on pitkämuotoinen jälkiruoka, joka on täytetty vaniljakastikkeella ja kastettu fondanttiseen kuorrutukseen. Éclairista on muunnelmia, joista suosituin on suklaa -eclair. Se on täytetty suklaafondantilla ja täytetty suklaakastikkeella. Yksi suosituimmista suklaa -eklaareista löytyy Cafe Parisista.

Jätä kommentti